| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj moc dekuju za rady :-)
jinak napsala jsem to spatne. Vazu ji do krize s kapsou a ne jen do krize. Jsem si neuvedomila ze je i kriz bez kapsy :-))

Vy dokazete dite z tohoto uvazu vyndat? ja pouzivam tu variantu s pruhy co se strkaji pod nozicky nahore, a z toho teda vytahnout nejde. Tak ja vyzkousim ty ostatni varianty treba to z nejake pujde :-) Ja mam totiz pocit ze pokud mimi pujde vytahnout tak zakonite nemuze byt dostatecne utazene.
Asi se ptam hloupe ale tady je to skvele ze si muzeme vzajemne poradit :-)

Jinak vcera jsem si pujcila od kamaradky kocarek a nevypada to na spokojeny kocarkovy typ. Spis se budu muset konecne poradne naucit vazat ten satek :-))) Pujcili jsme si kocarek a na cestu domu jsme si rekli ze se projdem a vyzkousime ho. Asi po sto metrech se strhl hrozny jekot ktery nesel zastavit az jsme to nevydrzeli a muz si ji vzal do satku do kolibky. Takze Jsme se prosli jako obvykle a ja k tomu tlacila prazdny kocarek :-)

michala
Michala

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.