ahoj moc dekuju za rady :-) jinak napsala jsem to spatne. Vazu ji do krize s kapsou a ne jen do krize. Jsem si neuvedomila ze je i kriz bez kapsy :-))
Vy dokazete dite z tohoto uvazu vyndat? ja pouzivam tu variantu s pruhy co se strkaji pod nozicky nahore, a z toho teda vytahnout nejde. Tak ja vyzkousim ty ostatni varianty treba to z nejake pujde :-) Ja mam totiz pocit ze pokud mimi pujde vytahnout tak zakonite nemuze byt dostatecne utazene. Asi se ptam hloupe ale tady je to skvele ze si muzeme vzajemne poradit :-)
Jinak vcera jsem si pujcila od kamaradky kocarek a nevypada to na spokojeny kocarkovy typ. Spis se budu muset konecne poradne naucit vazat ten satek :-))) Pujcili jsme si kocarek a na cestu domu jsme si rekli ze se projdem a vyzkousime ho. Asi po sto metrech se strhl hrozny jekot ktery nesel zastavit az jsme to nevydrzeli a muz si ji vzal do satku do kolibky. Takze Jsme se prosli jako obvykle a ja k tomu tlacila prazdny kocarek :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.