Takových filmů jsou mraky.
Nelíbí se mi veškeré fantasy filmy. Takže u mě neuspěje žádný Avatar, Pán prstenů, hvězdné války, prostě nic z tohoto žánru.
Nemám ráda žádné americké komedie, styl humoru mi připadá jako pro žáčky na prvním stupni zš, hloupé, jednoduché, primitivní. Sám doma aj.
Nemám ráda "historické" filmy natočené v letech 1946-1960, nedokážu rozdýchat tu komunistickou propagandu v nich, navíc je to i herci fakt natočené mizerně, nevěrohodně. Např. Jan Hus, Proti všem apod.
Nemám ráda současné "moderní" pohádky, kde z princů dělají pitomce, všechno "zachraňuje" šikovná a samostatná princezna, překombinovaný a přeplácaný děj, viz. Slíbená princezna, Kouzelník žito, Čertí brko aj.
Nelíbí se mi komedie založené na tom, že si chlapi dělají z žen blbečky a to jsem k mužům dost tolerantní. Např. tolik milované filmy jako Kurvahoši, nebo Jak dostat tatínka do polepšovny, kde mi je té mámy fakt líto a nějak mi nepřipadá vtipný, jak jí hodí na starost chalupu, vaření, a sami si dělají vylomeniny, tatínek se synem utvoří "koalici" proti nepřející mámě, tahají jí za nos je ještě z toho maj srandu.
A to mě ještě určitě nenapadlo všechno. Kdyby otázka zněla, jaké filmy se Vám líbí, byl by příspěvek o dost kratší.
Filmová tvorba je v současnosti na dvě věci a to jak naše, tak ta slavná americká taky.