jj, o přebalováku jsem přemýšlela už nekolikrát, ale ten koutek miluju.. zatím prošel přestavbou před Vánoci - poličky co jsem u toho měla má už Maruška v jiném pokoji na hračky a na plínky už mi stačí jen stoleček... tahle verze by mohla vydržet tak rok - hodí se mi to na převlíkání, tam nemůže až tak moc utíkat. na posteli mi uteče do rohu kam na ní nedosáhnu - to je sice legrace, ale když spěchám, tak je to na přebalováku jednodušší a rychlejší...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.