Pronajímala jsem byt 15 let. Studenti VŠ byli úplně vzorní, měla jsem je v bytě celou dobu jejich studia, jeden pár + jednotlivci. Studentů bych se nebála.
Nejvíc mi byt zničila mladá rodina s dítětem. Kromě toho, že neustále neměli na nájem. To je vcelku aktuální, opustili ho v prosinci a už s pronajímáním končím, nestojí mi to za ty nervy. Pokud budete bydlet blízko, budete to mít pod kontrolou, my to měli 50 km a to už není úplně šikovné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.