V životě jsem na plnej úvazek nepracovala, i na ZŠ jsem měla půlúvazek, a to prosim pěkně za svobodna i za bezdětna. Vždycky jsem jednu práci kombinovala se školou a s druhou prací, později s rodinou.
Jako rodič školních dětí by mě dost štvalo, kdyby kvůli neochotě ředitele odcházely schopné učitelky a místo nich učily nějaké přizpůsobivé, ale neschopné.
V práci máme většinu lidí na zkrácené úvazky, je to někdy organizačně náročné, ale schopným lidem rádi vyjdeme vstříc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.