No tak to vem pozitivne. Nedelej si z toho dilema, zatukej a podekuj, jak to tedkonc mas hezky.
Pri ty prilezitosti se zarucene dovis, z jakyho duvodu sla zametat.
Jak ja bych si prala, aby mi nekdo napriklad zarovnal zivej plot, a vono nic. Mne akorat sousedka nechala u svyho baraku postavit nezakonnou terasu, kter couha pul metru na moji zahradu. kdyz jsem jedno sobotni dopoledne opustila na par hodin domov, a pri ty prilezitosti ho nechala vysrihat, aby tam ten roh dostal misto.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.