| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Libíku,

na americké filmy se nekoukám, na ty o manažerech už vůbec (nevím, jsou nějaké filmy o hrdinských manažerech??? :-) poučte mě)

Tenhle přístup se mi osvědčil vždycky. nevysvětlovat, ale prostě oznámit, že danná věc nefunguje a že bych navrhovala řešit to následovně. A neváhala jsem práci, která se zvrhla v něco jinýho, než jsem původně dělala (odešel můj šéf, měl mi šéfovat třiadvacetiletej jahů, jen proto, že lezl dostatečně do prdele generálnímu + jsme se měli stěhovat do open plan office) prostě opustit.
V další takové situaci jsem upřednostnila rodinu (změnili mi pozici a místo 30 hodin týdně s klouzavou pracovní dobou, na 35 s nástupem přesně na minutu - ač to byla pořád ta samá práce, žádné stání u pásu, kde když člověk není v určitou minutu, tak padají výrobky na zem) - prostě jsem šla. Několikrát mi volali, jestli se nechci vrátit, ale nebyli schopní / ochotní mi vrátit původní podmínky a já nemohla přistoupit na jejich, takže nic.
Tak jako o chlapech, i práci platí, že žádná není ta jediná na světě :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.