| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zasjaj, díky! A zdravím. Ty jsi nějaký kosmírný tvor pro mě, protože dogma hnusnosti umělých květin já mám vštípené už z rodiny. Pamatuju si, že jako dítě jsem byla heretik, ale tajný. Dala jsem si práci, aby to nikdo nezjistil, ale byl to hlavní důvod, proč jsem chodila s babičkou ráda na hřbitov, bylo jich tam fůru, fůru a bylo možné je osahat. Pořád si ten pocit pamatuju. Pak nějak v adolescenci jsem se od toho disociovala ~t~. Umělé květiny mi zmizely z obzoru do doby, než začal chodit nejmladší, který miluje VŠECHNY květiny a nedělá rozdíl mezi umělými a opravdovými, a vzal to rovnou s commingoutem. Takže už i já jsem koupila umělou pivoňku. Odříkaného chleba největší krajíc. Ochraňuje ji jak oko v hlavě už několik let. Jednu dobu jsem zpívala s kapelou, kde jsem nosila látkové kytky v drdolu, pořád je mám, ono to stojí fůru peněz a běžný lakomec to jen tak nevyhodí. Malý v předškoláckém věku měl oblíbenou aktivitu dělat z nich výstavu a vyfotit to mobilem. Teď, jak je ve škole, tak už ví, že je to trapný. Nakonec se zbaví i pivoňky a já budu ještě brečet ~t~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.