Já nemůžu koukat na film Milada. Vždycky u něj brečím. Obvykle to dopadne tak,že se díváme s dcerou,sedíme vedle sebe a obě brečíme na konci.
Na chlapce v pruhovaném pyžamu jsem nenašla odvahu se podívat. Někdo tady ten film zmiňoval. Kdysi jsem slyšela tu hudbu z filmu a říkala jsem,že by na to dcera mohla jezdit,že je to krásné. Pak jsem zjistila k jakému filmu to patří. Dcera byla odvážná a koukla se na film. Já nemůžu,protože vím o čem je.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.