| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak Elča už taky spí a doufám, že si to dá aspon do těch 7 jako dneska:))
samozřejmě že jak přes den chrupala v postýlce, tak pak v kočárku dělala trochu scénky
objížděly jsme dejvické obchůdky a přijely jsme s plným košíkem pod kočárem:))a to jsme ještě nebyly v oblečení, jen jsem za výlohou v Galleru obdivovala šátečkové čepičky, Lucko máte ty pruhovaný s kšiltem nebo ty trojúhleníčkové se vzorkama?
a pak v sekáči v Teronský měli za výlohou krásnou bundičku, ale nevím jeslti není moc teplá - já teda doufám, že už se zima nevrátí!
no a v Albiu měli napsáno, že od zítřka budou mít bohatou nabídku bio ovoce a zeleniny z dovozu a z českých ekofarem zas až od května, tak to jsem na to zvědavá, na tu bohatost, zatim meli řepu a celer:))
tak to jsou asi všechny dejvický news:))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.