V první řadě s tebou souhlasím, v řetězcích typu HM nemá cenu svetry kupovat, je z nich odrbaný hadr i mnohem dříve než po 3 vypráních. Já mám celkem trvanlivé svetry, které jsem kupovala před lety u Bonprixu a v Orsay. Ale je otázka, zda nabízejí stejnou kvalitu i dnes. Letos jsem si koupila svetr v Marks and Spencer, hřeje dobře (ale já jsem chladnomilná a stačí mi málo), trvanlivost se teprve ukáže. Obecně vzato budou určitě nejfunkčnější svetry z vlny, ovšem s nějakým podstatným podílem, ne 3%, jak mnohde "hrdě" uvádějí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.