Jo, tak mně rodiče často posílají nemocné děti na placený kroužek. Chápu, že je placený, blbé je, že jsem těm virózám vystavená pořád. Dítě s teplotou bych na sport nepustila, ani kdyby to znamenalo konec sportování. Rýmy neřeším. Ani na tom mém kroužku. Ale včera jsem měla dítě, co není od pondělí ve škole kvůli horečce a kašli. Poslat domů nemůžu. Je malé a rodiče si ho vyzvedávají. Cestou tam vysadí, takže rodiče nepotkám. Může mě to max. štvát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.