Přidat odpověď
Tak Káča už taky spinká asi od 19.45, jenže tady je to jak po výbuchu atomovky a vyžehlíno ani vypráno ještě nemám, tak jsem aspoň trošičku poklidila, aby se neřeklo.
Ještě k dívadlu, mě tedy Soudný sestry zase moc nevzaly, myslím, že mají i lepší představení.
Danielo, bylas i ve formanovské Boudě? To podle mě bylo nejlepší co kdy Formani vyprodukovali.
Loni ta jejich loď ale nebyla nic moc, oni to spíš pronajímali jiným divadlům. Ale rok před tím jsme tam zhlídli pár dobrých kousků. Třeba miluju Víťu Marčíka, znáš ho?
Doufám, že zas letos budou kotvit v Podbabě, tak se tam můžeme vypravit společně :-)
Už se moc těším.
Jezdíme taky pravidleně (už asi 6 let) do Krumlova na Slavnosti pětilisté růže, kde hraje Marčík a jiná pouliční divadla, jsou tam různý koncerty a báječný trhy.
Pak se účastníme každý rok Kratochvílení, to je na zámku Kratochvíle, kde zase hraje vynikající divadlo Continuo. Loni se účastnila poprvé s námi i Káča (byly jí 2 měsíce a celé představení prospala :-)))))
A pak jezdíme na Strážnici.
Když budete chtít někdo jet, tak ráda podrobně poreferuji, co že jsou všechny ty akce vlastně zač. :-)
Předchozí