Mila Kudlo, dekuji, ze ti to nedalo a ze jsem ti timto zprijemnila ctvrtecni vecer. Jaka predchozi konverzace?
No a Kudlo a dalsi damy - dekuju za opakovane ujistovani, co umim a co neumim. Na ukonceni opetne obdivuhodne rozjete diskuze o nicem: pokud to nekomu z vas jeste nejak unika - porad mne neci nazory na MNE nijak nezajimaji.
Nebylo by marny se starat o svy. Opetovne si dovolim pripomenout pravidla diskuzi, hned zde vedle uvedena.
Cili - Nediskutujou se ucastnici ani jejich "znalosti" /"neznalosti". Diskutuje se TEMA. Male vysvetleni - Tema neni NICK UCASTNIK, ale dane tema, ktere je uvedeno.
Kudle Co napr. TY vis o tom, kolik jazyku a na jake urovni umim JA?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.