Eudo,
to je právě ten fór, kterej evidentně vůbec nepobíráš.
Já o tom, kolik jazyků umíš nebo neumíš, nevím vůbec nic, ALE TAKY SE K TOMU NEVYJADŘUJU.
Ale ty o tom, kolik jazyků umí nebo neumí Marka, taky nevíš vůbec nic, ALE NA ROZDÍL ODE MĚ SE K TOMU VYJADŘUJEŠ, a to velmi rezolutně (tvrdíš, že "kam se na tebe co do jazykových znalostí hrabe").
Ty si fakt neuvědomuješ absurditu a směšnost takového svého tvrzení, kdy sama někomu vyčítáš něco, čeho se nedopouští, ale dopouštíš se toho mnohem frapantnější formou sama vůči němu?
Navíc:
"porad mne neci nazory na MNE nijak nezajimaji." - a proč si tedy myslíš, že jiné zajímají tvoje názory na ně? Navíc myslím, že většina lidí se nevyjadřuje ke tvé osobě, ale ke tvým názorům.
"Nebylo by marny se starat o svy." - a pro tebe to neplatí?
"Opetovne si dovolim pripomenout pravidla diskuzi, hned zde vedle uvedena." - myslíš ta v tom žlutým rámečku? a v čem je ostatní diskutéři porušujou? Píšou snad urážlivě nebo vulgárně? A pokud "urážlivě", tak co dělají v tomhle směru horšího než ty, která si taky servítky nebereš?
"Cili - Nediskutujou se ucastnici ani jejich "znalosti" /"neznalosti".
Diskutuje se TEMA. Male vysvetleni - Tema neni NICK UCASTNIK, ale dane tema, ktere je uvedeno." - OK, ale v tom případě proč píšeš Marce, že "Ce se tyce jazykovych znalosti, muzu te ujistit, ze kam se na mne hrabes. A to jsou fakta. " To je ale přece přesně debata o NICKU ÚČASTNÍK a o jeho "znalostech"/"neznalostech", o který píšeš, že se diskutovat nemá.
Možná by sis tedy mohla udělat pořádek v tom, co sama děláš a co kritizuješ?