Přidat odpověď
Pevalo, ono jo, má to cosi do sebe, ale pro ty, kteří se v průběhu týdne stravují v práci v restauracích na meníčka a děti po jídelnách a večer po příchodu z práce si dají třeba pečivo s nějakou pomazánkou a o víkendech si zajdou často taky na oběd do restaurace je toto vcelku k ničemu. Po nastěhování na RD jsem trvala na tom, že budeme mít na pidi zahrádečce fóliovník s rajčaty, zkoušela jsem okurky, cukety, mrkev, petržel, celer... nešlo od toho odjet nikam v sezóně. Pořád řešit, kdo zaleje, a v poslední době, čím zaleje - protože je sucho a okolo mají lidi stromy, které nikdo nezalévá a samozřejmě jdou po jakékoliv vodě okolo... a stále řešit chemii, protože na ty breberky nic nezabíralo... dost mě toto otrávilo a kromě malého záhonečku jahod a pár rybízů, angreštů a kanadských borůvek ve svahu už x let nepěstujeme nic a defakto nám to nechybí.
Ano, zdržovat se více často v týdnu doma, nejezdit na víkendy a na letní dovolené na více dnů, mít vlastní velké zdroje vody a pravidelně více méně denně doma vařit, tak začnu pokukovat po domku s větší zahradou a s hospodářstvím, ale toto nám není vlastní a tudíž mi to nechybí.
Předchozí