| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Evi,je to pořád stejný.Celý den nic nejedl,jen popíjel čajíček (aspoň že tak).Ať jsem mu nabídla cokoliv.Banán,jablíčko,v poledne jsem mu uvařila brambor,mrkev,rýži a kousek kuřecího,i instantní kaši jsem zase po mnoha měsících koupila (rýže-banán,rýže-jablko),prostě nechtěl vůbec nic.Teď večer vypil trochu sojového mléka,na Bebu jsem si dnes radši netroufla,ale on stejně zvracel i ten čaj,takže čekám,kdy to teď večer přijde.Usnul jak nebožátko,teď jsem se na něj byla podívat,tak ze spaní pokňourává.Zítra dojdeme k doktorce,asi je stejně něco ve vzduchu,protože je toho teď plná Sušice.To je otázka času,než to dorazí i ke mně.Honza musí ještě zítra zůstat doma z práce,pošle kluky samotný,protože si musí dojít s přiznáním na berňák.Normálně bych tam došla,ale bude tam strašná fronta a to se mi se zvracejícím Honzíkem a takovým bubnem opravdu nechce.Pochybuju,že by mě zdejší "páni" podnikatelé pustili dopředu,to bych musela být hooodně naivní.
Míšovi zbývají ještě 3 týdny se sádřičkou?To se nedivím,že je otrávenej z kočárku.Už i Honzík vozit moc nechce (zřejmě mu přes zimu vadil na chození ten šílenej sníh,co jsme tu měli).
Oli,o nebezpečí v zahradě bychom si mohly vyprávět a vyprávět a vyprávět... :o)Ale je fakt,že dneska Honza celý den s mým taťkou makali.Likvidovali všechny ty vraky škodovek,co tu měl na náhradní díly k tý stařešině po dědovi (asi Stadion nebo co,pomalu už veterán).Takže jsem zajásala,že snad letos konečně po tolika letech se dopracujeme k normálně vypadajícímu dvorku.
Jo a EKG mám prý vzorový,že by se mohlo dát klidně i do učebnice :o)No tak aspoň něco.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.