Přidat odpověď
Evi,je to pořád stejný.Celý den nic nejedl,jen popíjel čajíček (aspoň že tak).Ať jsem mu nabídla cokoliv.Banán,jablíčko,v poledne jsem mu uvařila brambor,mrkev,rýži a kousek kuřecího,i instantní kaši jsem zase po mnoha měsících koupila (rýže-banán,rýže-jablko),prostě nechtěl vůbec nic.Teď večer vypil trochu sojového mléka,na Bebu jsem si dnes radši netroufla,ale on stejně zvracel i ten čaj,takže čekám,kdy to teď večer přijde.Usnul jak nebožátko,teď jsem se na něj byla podívat,tak ze spaní pokňourává.Zítra dojdeme k doktorce,asi je stejně něco ve vzduchu,protože je toho teď plná Sušice.To je otázka času,než to dorazí i ke mně.Honza musí ještě zítra zůstat doma z práce,pošle kluky samotný,protože si musí dojít s přiznáním na berňák.Normálně bych tam došla,ale bude tam strašná fronta a to se mi se zvracejícím Honzíkem a takovým bubnem opravdu nechce.Pochybuju,že by mě zdejší "páni" podnikatelé pustili dopředu,to bych musela být hooodně naivní.
Míšovi zbývají ještě 3 týdny se sádřičkou?To se nedivím,že je otrávenej z kočárku.Už i Honzík vozit moc nechce (zřejmě mu přes zimu vadil na chození ten šílenej sníh,co jsme tu měli).
Oli,o nebezpečí v zahradě bychom si mohly vyprávět a vyprávět a vyprávět... :o)Ale je fakt,že dneska Honza celý den s mým taťkou makali.Likvidovali všechny ty vraky škodovek,co tu měl na náhradní díly k tý stařešině po dědovi (asi Stadion nebo co,pomalu už veterán).Takže jsem zajásala,že snad letos konečně po tolika letech se dopracujeme k normálně vypadajícímu dvorku.
Jo a EKG mám prý vzorový,že by se mohlo dát klidně i do učebnice :o)No tak aspoň něco.
Předchozí