Přidat odpověď
Ja vim, cetla jsem tech clanku mnohem vic, narazila jsem na to nahodou, a zacala jsem to lustrovat.
Ta interni akreditace je neco noveho.
Snad se o to pokouselo uz vice skol, vysledky ted nevim.
Ja hledala hlavne toto Team Academy.
I jsem Sevcovi, snad ho sklonuju dobre, psala.
Prijimaci pohovor maji i v anglictine.
Nejaka esej, motivacni video atd.
Ono teda na CZU se dnes nekam bere i bez prijimacek, oni to maji tedy jeste trochu jinak. Treba ten pohovor v aj se mi celkem libi.
Skoro bych rekla, ze uceni probiha podle motivacni literatury, jsem lustrator, detektiv, koukala jsem vsude mozne, i na fb, ale neznam konkretniho studenta s konkretnimi zkusenostmi, pripadne rodice, to me spis zajimalo.
Na České zemědělské univerzitě v Praze funguje od letošního školního roku nový profesně orientovaný bakalářský obor s názvem Inovativní podnikání. „Jeho hlavním výstupem nejsou znalosti, ale prakticky orientované dovednosti,“ říká garant programu Václav Švec. Studenti v něm nedochází na přednášky a semináře. V týmu se starají o vlastní reálné podnikání a učí se skrze „dialog“. Více o tom prozradil Václav Švec v rozhovoru s Alešem Vlkem z portálu Vědavýzkum.cz.
https://talk.youradio.cz/porady/tyden-ve-vede-a-vyzkumu/special-neucime-znalosti-ale-prakticke-dovednosti-o-novem-oboru-na-czu-s-vaclavem-sevcem
On sam je tedy pedagog CZU, Ing. Václav Švec, Ph.D. , jiste zna obe strany.
Tedy jak klasicke, prednasky, tak toto, co ho zaujalo ve Finsku a prosazoval to.
Trochu mi to pripada jako stredni skola, tam se taky zakladaji podniky, tak mi neni zcela jasne, co vice se da naucit na CZU.
Ale zase verim, ze s tim ve Finsku nejake zkusenosti maji a to byl ten duvod zkusit to v CR.
Předchozí