| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty, ja jsem nikdy fyziku a chemii nemela rada. (=slaby slovo). Na zakladce jsme meli ucitele, ktery tehda soucasne dalkove studoval matiku a fyziku, vyucovani ho nezajimalo a spis mu prekazelo ve studiich.

Uz jsem tu jednou psala, jak kdysi na gymnaziu ja z fyziky jednickar, 3 kluci trojkari. Fyzikar vyzadoval odrikani kapitoly do pismene podle ucebnice, ja mam pamet. Ti kluci rozumeli, umeli toho daleko vic, ze vsech v budoucnosti jaderni fyzici s nakyma cenama. Ze mne jazykar (=miluju to).

Na nasi skole starych velice oblibenych fyzikaru a matikaru bylo cela leta 4 -5, pak zacali odchazet do duchodu a nebylo jednoduchy najit nahradu. Drive popsany ucitel se udrzel par mesicu, byl nahrazen Ruskou, o ktere jsem taky psala, ktera vybehla po par tydnech ze tridy a vice se neukazala. A prisly jedna po druhe 3 mlady holky po studiich. Holky mely plno napadu. Na Nobeluv den usporadaly projekt. Nejdriv prednasku, pak ruzne laboratorky atd atd.

Jelikoz mi odpadly hodiny, sla jsem si do auly sednout, ze "jazykove" pomuzu svym zakum. Ty holky to tak zabavne a jednoduse zapojily do toho, co zrovna probiraly ve tride. Po vsech Tech letech jsem pochopila, o cem ta fyzika a chemie vlastne je a ze to vlastne je zabavnej predmet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.