To mi připomíná, jak jsem kdysi s dcerou bydlela na úplně odlehlém místě na samotě v lese. Na jiném odlehlém místě v tom samém lese bydlela rodina s dětma. Paní na mně sehnala mail a napsala mi něco jako:
dobrej den, sem Anna s křyžovatki v lese mám Aničku tři roki nema si s kim hrát taky mam Fanouška štyri roki přiťťe k nam na zahratku nas naštívyt jo a mam taki sina Lojzýka ve štvrtek ma narozenyny osum přiťte k nam na zahratku na dort s cerou jo a ještě mám taki holki tři sedum let přiťte v ten štvrtek na ten dort na zahratku
Dnes se z to stydím, ale totálně mě to vyděsilo, nedokázala jsem se ani dopočítat, kolik mají těch dětí. Ve čtvrtek jsem nakonec nesebrala odvahu....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.