Přidat odpověď
" houbelec. Ony byly ty děti kolikrát doslova "ořvané", že na nějaká slova nereagovaly. "
Analfabeto - ja to s tebou nebudu diskutovat, protoze nase nazory jsou na uplne opacnych koncich a NIKDY se na tomhle neshodnem. Muj hluboce zakoreneny nazor je, ze se nebije nikdo. NIKDO, a natoz deti, ktery nejsou schopny svoje chovani nejak ovladat. Deti s diagnozami. Coz vsechny ty deti z tve pomocne mely.
Nezajima mne, co na to tvuj reditel -ja bych ti dala vypoved na fleku, a mela bych v tom oporu v zakonu.
A abys nemusela psat, ze nevim a nechapu, o co se jedna - jednak v tom mam praxi s integrovanymi detmi cizincu, ktere mam n starosti ja, a jednak i nastudovany a doskolovany prubezne. Na nasi skole je krome integrovanych deti v obycejnych tridach i zvlastni skola, nekolik oddeleni pro zaky nejvyssiho stupne s ruznymi poruchami, diagnosami a handikapy. Jejich ucitele jsou uplne fantastisky, trpelivi, obdivuhodni. Kdyz jim nekdo chybi, zadaji mne na zastup.
Nevim, jestli je do cestiny prelozeno neco od danskeho psychologa Hejskova. Jak se s takovymi detmi pracuje, o tom pise i moje dcera.
No a tady bys za uhozeni zaka nejen dostala okamzitou vypoved, ale reditel by te i nahlasil na policii. A ja s tim s hloubi duse souhlasim.
Předchozí