Ona potřebuje na doučování někoho kdo umí pracovat s DYs. Něco mi to připomnělo mě na SŠ. Pro všechny lajdak.lempl. Toho času nad ruštinou a němčinou. Po nocích. To co jsem večer uměla druhý den nikde.
Dneska mám lektorku, která přišla na to jak mě to efektivně naučit. Čas trávím s tím 10 minut denně. Mozek už taky není co byl, přesto vidím výsledky.
A troufám si říct, že na SŠ mě učily dvě velmi špatné učitelky.
A naši mě měli za lempla.
Přitom stačí učit tak,aby Dys nebyla překážky ,ale pomohla jinak. Něco jí půjde nadprůměrné a tim ten jazyk učit. Klasická škola to neumí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.