Zmrzlinu jím párkrát ročně, ale budˇteda obyčejnou ovocnou dřeň nebo pak něco v Angelatu - zatím to tady nikdo z pražských nezmínil. Tam je zmrzlina fakt úžasná - hlavně citronová. Nesnáším těžké smetanové, největší bomba byla ovšem doma dělaná zmrzlina mé skandinávské tchýně - v tom byl kýbl šlehačky a jedna lžička stačila na pocit betonu v žaludku pro zbytek dne. Výbornou zmrzlinu měli blízko nám. v Kutné Hoře, jednou tam prodavačka málem omdlela, když si jedno z mých skandinávských turistˇat poručilo kopečků až 6 - už to nešlo vršit do kornoutu a chlapec pořád přidával. Doma by si na to ještě nechal dát lžíci marmelády, posypat čokoládovými hoblinkami a navrch indiánka. Nikdy jsem nepochopila, jak tohle lze pozřít a neumřít