Holt máme internet a OC, takže lidi nic netáhne do normálního obchodu. U nás minulý rok skončili dvě řeznictví, oprava bot a oprava oděvů (fakt byl problém najít novou opravnu bot a oděvů) a oblečení si nechávám upravovat často, raději nakoupím originál v second handu než v malém obchodě za jinou cenu. Ve své době jsem taky měla obchod, položil mě právě internet.Na druhou stranu se mi po úrazu nedaří najít práce (občas mám brigádu), protože m zdravotní omezení a jsem ráda za Poláky (do Polska to máme kousek), kteří všechno prodávají za zlomek ceny (hlavně věci do domácnosti a na zahradu). Drogerie nakupují přes internet z Německa, taktéž za zlomek ceny než se prodává v drogerii.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.