~•~Missy~•~, tím že je už možná uvidím za XY let mi to ani nevadí. Jen, když mě ty "upírky "jak jim říkám vysajou....což se nyní neděle. A jsou mi volný.
Moje sestra si manžel myslí, že je přesná kopie mamky, jen protěžuje pro změnu staršího syna.
My tu vedli loni v létě s Kudlou a jinýma dlouhosáhlé diskuze. Které mi docela pomohly všechny. Navíc taťka rozhodl, že neexistuje co vymyslela mamka asi se segrou, takže je trošku zkrotil obě.....
No mamce asi maličko ulevilo a řekla bych, že vystrkuje růžky,ale nevím. Uvidím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.