Libiku, já bych s tím problém neměla, nejsem masožrout, maso mi chutná v podstatě jen syrový, bez tepelně upravovaného se obejdu, bez uzenin taky, takže zrovna moje spotřeba je v tomhle směru trvale udržitelná už teď. Na druhé straně si nedělám iluze o tom, že by uhlíková stopa, kterou zanechává výroba a transport mých oblíbených nemasitých potravin byla zanedbatelná. Právě proto, cos psala dříve - máme spousta možností a tuze neradi bychom se jich vzdávali.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.