Ano..přesně takto to mám totiž já..zpětně vidím, že jsem si to v hloubce duše myslela a v tom citovém pohnutí řekla, i když jindy bych to vědomě nikdy neřekla a sama např. i vím, že to jen jen nějaký myšlenkový úlet, ale prostě už to hlavou prolétlo. Ale bylo to tam....nedokážu si vybavit, že bych někdy řekla něco, co bych si předtím nemyslela a jen to řekla, abych toho druhého v tu chvíli "dostala". Dostávám ho tím, co si myslím a pak použiji, abych případně "ranila"....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.