| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

po svém zploditeli jsme museli vyklidit jim mnoho let obývané 3+kk kolem 70 m2 v rd,kde bydlel kolem 40 let,ale nikdy nic moc neuklízel a navíc hromadil - např. tam byl obrovský pytel se semenama pro ptáky,který stěhovák ani nemohl unést,navíc pytel ze dna rozežírali myši,které se mu tam natahovaly a které takto krmil:-©.
Stálo mě nějaké to úsilí a čas najít spolehlivou jednotku,která udělá vše-vystěhuje,odveze kam je libo,vymaluje komplet vše a uklidí, nejlevněji se mi to podařilo za 25tis.Kč,nad čímž se mi docela ze začátku protáčely panenky,ale s tím jak chodily i další nabídky,tak se z téhle částky vyklubala nakonec akceptovatelná cena ještě.

Při našem stěhování před 15lety ze starého do nového rd jsem domluvila 3 silné chlapy stěhováky,kteří povynášeli do nasmlouvané avie všechny těžké věci z domácnosti i nabalené bedny, mým úkolem už to pak bylo jen korigovat a organizovat,dozorovat a v novém baráku zase už na ně čekal muj muž a ten organizoval vykládání a ustavování na místo (skříně,pračka,lednice,atd...).Stálo nás to tenkrát pár stovek a nemuseli jsme se s tím crcat sami se stoupající párou z uší.

Při nabalování věcí jsem mnohé ani nepřekládala do krabic,ale přenášely se rovnou v šuplících a ty se na novém místě jen opět a pouze zasunuly do znovu postavených skříní.

Někdy to chce víc přemýšlet předem,než se jen hloupě dřít a využít peníze na to,kčemu jsou primárně určené - k tomu,aby nám usnadnovaly život.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.