| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zakladatelko, jestli Tě to utěší, mezi r. 1985 a 2001 jsem se stěhovala 6x, tj. každých pár let, z toho 2x mezistátně na vzdálenost víc jak 1tis. km. Přežít se to dá, mně pomohly přehledně sbalené krabice s popisky. Když to bylo popáté a pošesté, ani mi to už nepřišlo. Pravda, při stěhování zpět do ČR jsem na hranicích vyvedla celníky trochu z míry -chtěli mi aspoń letmo zkontrolovat auto, ale zadní sedadlo bylo zaslané peřinami, v nich spící 7letý syn a z místa spolujezdce na ně vypadl kýbl s mopem( musela jsem po posledním přespání odevzdat řadový domek uklizený) a vzrostlý ibišek. Touha něco kontrolovat je rychle přešla. I po těch letech postrádám pár maličkostí, ale nic důležitého. Před rokem a něco jsem zažila stěhování syna na trase Brno - přestup/překladiště zde v domě - USA. V jeden moment jsem měla v předsíni a obýváku 25 obrovských vystohovaných krabic s tím, že syn odletěl se slovy: mami, pro ten zbytek si přejede přepravce a odveze jako cargo na letiště. Tady máš papíry.Kdyby se neobjevili do x-dní, tak mi zavolej~;)Jo, a atˇmi nic nerozflákají! Dá se přežít všechno, přeji hodně pevné nervy - to dáš :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.