Moje babička dělávala zeleninu naloženou v soli.Skladovala ji ve sklepě a v zimě používala do polévek. Na recept se ji bohužel už zeptat nemohu. Strejda gugl poradil na 1kg zeleniny dát 200g soli, smíchat, do sklenic a jen zavřít. Děláte někdo? A vydrží to? Nerada bych otrávila rodinu botulotoxinem. A osvědčený recept/ poměr soli a zeleniny máte? Skladovala bych to ve špajzu v bytě. Děkujůůů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.