Zeleninu v soli nedelam, ale miluju kvasene potraviny a tam je pravidlo, ze se naklada s 2% soli celkove hmotnosti, muze byt vic, ale pokud je to 10%, tak uz to nezkvasi a bude to proste jen v soli zakonzervovane. Akorat nevim, jak je to pak vyuzitelne, nejspis se to pred pouzitim musi proplachnout.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.