Přidat odpověď
Dcera 13 let byla na podzim hospitalizována skoro 3 měsíce v PL Bohnicích v Praze..teprve tam diagnostikován depresivní syndrom, nasazeny AD..osobně vnímám její hospitalizaci tam dost špatně, minimální pohovory s lékařem, psychology, třeba měsíc s ní nikdo nemluvil..jen tam chodila do školy, na kroužky...jsem sama 30 let ve zdravotnictví a když jsem si stěžovala, bylo mi lékařem sděleno, ať víc nečekám,dětských psychiatrů a psychologů je málo, pobyt prý slouží jen k nastavené medikace a zabránění toho aby si dítě nic neudělalo..nyní dcera na slabých Ad funguje dobře, občas horší nálada, ale nevím co by se muselo stát, abych ji nechala znovu hospitalizovat...a to nemluvím o tom, že jsem měla pořád strach, co jí tam spolupacientky udělaj, byly to šílené případy, byla jsem u toho, kdy tam např. holka rozmlátila dveře, skleněbou výplň, nadávaly hrozně, praly se se sestrama..když jsem vyjádřila obavu/ dcera 40 kg/ bylo mi řečeno, že co bych ctěla, jsem na psychiatrii a můžu si stěžovat lékaři - bylo to o víkendu...to je má zkušenost
Předchozí