Pevně doufám a přeji si, aby cestování bylo stejné, jako před půl rokem. Nechci x let šetřit na drahé letenky, chci letět za poznáním několikrát do roka. V letadle si sice nepřipadám jako host, ale ani jako zavazadlo. V letedle se prostě cítím jako cestující. Asi jako v autobuse nebo ve vlaku. Z porcelánu nerez příbory jím běžně doma, na palubě letedla se bez toho klidně obejdu.
Byla jsem nadšená z létání s nízkonákladovkami, s jedním malým zavazadlem. Jednak se mi líbilo netahat s sebou haldu krámů, které vlastně ani nepotřebuju, jednak jsem díky tomu viděla místa, o nichž se mi před 25 lety jenom zdálo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.