| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Yuki, tak náš papoušek je naopak nadšený, bývá doma dost sám a teď ho děti denně pouští a hrají si s ním.
Většinou děti chválím, ale dneska je to na levačku - od rána asi deset emailů, na všechny bylo radno odpovědět hned, musela jsem fofrem něco zařídit mimo dům, děti potřebovaly radu... Naštěstí máme v lednici jídlo, které se jen ohřeje, ale já bych ráda do zítřejšího rána něco připravila do práce a za dopoledne jsem udělala jen malou část, dneska pojedu tak do pěti odpoledne.
Navíc jsem včera při procházce potkala známé, nemají roušky, takže zase nakopnu šicí stroj a pojedu.
Celkově se zatím držíme, doufám, že se stav nezmění. Jen starší dcera je dost bledá, tráví hodně času nad úkoly, ven moc nechodí, každý den se jí snažím vyhodit aspoň na půl hodinky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.