No až na povinnost náhubků na veřejnosti a otrávené děti doma se mě to nijak zásadně nedotýká. Do práce jezdím stejně jako předtím a nic se v ní nemění, manžel to má stejně tak. Do obchodu stačí 1x týdně na větší nákup, ale to jsem jezdila i dřív. ven se psem nebo na zahradu můžeme stejně jako dřív. No a já jsem kromě kolečka práce-nákup-domů stejně nikde nebyla zvyklá trajdat, takže tak. Rozhodně nemám více volného času, nemám nějakou ponorku, nenudím se, nepropadám panice ani stresu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.