No Cairo nezlob se, ale podle mně se prostě tetelíte ve strachu z něčeho úplně jiného než byste momentálně měli.
A ten argument .. "já totalitu zažila" to neospravedlňuje.
Já také totalitu zažila a nechci do ní zpět.
Ale díky médiím lze vidět co se děje zemím které potřebná potřebná opatření nasadila příliš pozdě. Jde o životy, o hodně životů.
Právě proto, že jsem totalitu zažila, tak vím že se jí lze i zbavit. Lze se proti ní postavit, pokud by snad náhodou někdo chtěl zneužít situace po skončení pandemie. Ane, nemyslím že to nějak reálně hrozí. Svobodu si lze vzít zpět. A věřím že v dnešním technologiemi a internetem propojeném světě by to mělo jít i snáz než tehdy. Když si vzpomenu na informační "vákuum" tehdy a dnes.
Kdežto mrtví jsou prostě mrtví, napořád, ty už zpět nikdy nikdo nevrátí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.