Ahoj holky,díky moc za info
Tanjo já bych si ten hrneček od tebe vzala.Děkuju předem.
Leňucho tak to už bohužel v baru nejsme.My jsme zatím stálá parta,ale od května bych chtěla jinou hodinu,jenomže lepší hodinu pro nás asi nemají,protože už jsou daný podle věku. A to je myslím takhle ráno a potom v půl dvanáctý,tak uvdime.
Lukino a co ty,kdy to zkusíš na kurtech? Já mam golfky Cam Apollo,nemám je sice nové,ale jsem s nima spokojená.Spojená rukojeť a velký koš a hlavně kolečka jsou docela velká.Je to tenhle:
Hanko a Ello vím o tom jaká je to pakárna ta Vojtovka.Spousta známých maminek jí cvičila.Je pravda,že pomáhá,ale taky si o tom myslím svoje.
Dneska jsem byla na porhlídce na gyndě.A doktor mě moc nepotěšil.Říkal,že už bych mohla menstruovat,když kojím pouze 3-4 denně.Když mě prohlídl,tak zjistil,že mám zvětšený pravý vaječník.Je tvrdý jako ořech.Prý mě nechce znervózňovat(to už se stalo)že to prý nic být nemusí,ale raději mě poslal na krev a na ultrazvuk.Ach jo,doufám že to fakt nic vážného nebude.Krev mi tam hned vzala sestra a nevím jestli mě chtěla povzbudit,ale řekla,že vypadám po tom porodu moc dobře,tak alespoň menší záplata.
Zítra jedu do Litvínova s jednou maminkou na nákupy.Ello,Hanko vy jste z Litvínova.Poraďte kde se dá dobře pro prcky nakoupit.