Lído, taky mám brýle a mlží se mi. Ale jen někdy. Nevím proč, nezjistila jsem to. Většinou si nasadím roušku, abych ji měla těsně pod očima a přes ni si dám brýle. někdy to pomůže a někdy ne. Přestala jsem si číst v MHD, protože jak skloním hlavu, tak se mi brýle zamlží vždycky. Zkoušela jsem mýdlo, ale vůbec to nepomohlo. Tak jdu občas se zamlženýma brýlema a když je to nesnesitelné, tak si je sundám a jdu chvíli bez nich a téměř po slepu. A pak je nasadím a ejhle - nemlží se. Tak nevím. Jen takový postřeh. Radu nemám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.