U nás máme v Lidlu za pokladnou velké místo na 2 nákupy oddělené dřevěným ramenem. Přesto stíhám většinou sbalit nákup dřív, než vyleze z kasy lístek. Mnohem víc mě štvou nerváci (ač sama nejsem zrovna kliďas) než někdo, kdo si ukládá nákup. A v Albertu máme jednu kasu, kde má pokladní za zády ještě regál s chlastem- placatky, plastové panáky "kusovky", cigára a pod. Tak tam vždycky tipuju, kdo si zašel na kusovku v pauze. Často to jsou ženské. Koupí si třeba tatranku, džus a panák vodky. Tak to bych je nejradši seřvala, z toho je mi zle. Alkoholismus mi hýbá žlučí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.