Bedno, nemyslím, že by se to zvedlo ke 100%. já třeba málokterou knihu kupuju jako že vím, že zrovna tohle chci koupit a koupím to přes net. jako jo, když v září haranti přitáhnou ze školy seznam povinných učebnic, tak zlatý ešop. ale knihu jako takovou spíš kupuji nahodile - vejdu do knihkupectví a procházím a listuji a třeba i koupím (anebo taky ne). pokud jsou teď knihkupectví zavřená, tak prostě nemám nové knížky. svět se kvůli tomu nezboří, v první fázi sáhnu do svých zásob a ráda si přečtu nějakou znova. ve druhé fázi bych si nejspíš šla knihy půjčovat s kamarádkami. to by ta krize musela trvat asi hodně dlouho, abych se rozhodla kupovat si nové knihy přes net. vím, že třeba moje kamarádka (se kterou bych asi šla vyměňovat asi jako s první) to má zrovna tak. ona (narozdíl ode mne) tedy knihy kupuje pravidelně (já spíš užívám služeb knihovny) a utratí za ně víc, než já - ale stejně jako u mne to jsou prostě situace, že jde kolem knihkupectví a nějak "omylem" zabočí dovnitř a místo masa k pro děti k večeři si přitáhne domů novou knihu. a jakkoli jsem jí viděla na netu projíždět různé ešopy, tak knihy nikdy