Pro dětské sestry:
Nechtěla jsem se vás svým názorem nijak dotknout. Ani mi nepřipadá, že bych o vás napsala něco hrozného. Řekla jsem jenom, že jsem na oddělení šestinedělí nepadla na nikoho koho bych vyloženě chtěla pochválit. Netuším kolikrát se stane, že je dítě říznuto do hlavičky, každopádně jizvička už není ani vidět. Takže děkuji za pečlivé zašití.
To, že se ženské sestry a dětské sestry na oddělení šestinedělí nemají rády, není jenom můj názor. Slyšela jsem to od více maminek, ale pokud to není pravda... je to jenom dobře. Mohla jsem se mýlit.
To, že vyloženě dobrý pocit jsem měla pouze z práce na porodním oddělení... tak to prostě je a nic s tím nenadělám. Pokud se vás můj názor dotkl, tak se upřímně omlouvám.
Když jsem u toho děkování, ráda bych ještě poděkovala mladé paní (doktorce?) která mě byla kontrolovat i na pooperačním oddělení a zastavila se za mnou i na oddělení šestinedělí. Bylo to od ní velice milé a byla moc sympatická. Bohužel netuším kdo to byl... Také ženská paní doktorka (slovenka) byla velmi příjemná.
A to je vše, co bych k tomu chtěla dodat.
Předchozí