Madelaine já jsem naopak pozitivní. Opatření pomohla zbrzdit šíření epidemie. Neumírají tu tisíce lidí včetně zdravotníků. Věřím že se najde lék a vakcína. Věřím že má smysl se snažit s epidemií bojovat. Uvědomuji si že lidé to měli v minulosti těžší. Třeba za války. Nebo v jiných částech světa. Nechce se mi fňukat kvůli povinné roušce jen proto že ji nařídil Babiš kterého nesnáším. Nebaví mě to ale fakt se máme pořád ještě dobře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.