Přidat odpověď
No, zrovna tuto verzi nikde na fotce nemám - ale nic na tom není, zavážeš na sebe napevno kříž s kapsou, najdeš nejspodnější šikmý pruh (u těla), roztáhneš ho a dáš tam mimi jako do kolíbky, pak přetáhneš vrchnější šikmý přes zadeček a nakonec vezmeš tu kapsu a přehrneš ji odpodu aaž nahoru a je to. Musí to být napevno a poměrně vysoko. Učila nás to tak i paní na kurzu.
Tak konečně jsem to snad pochopila, chodíš s šátkem ven!? Nevím asi máš první mimi, ale řvou občas všechny a to z různých příčin - někteří chtěj nosit jen nastojáka, někteří přes rameno, nebo taky na lokti na bříšku a někdy maj prdy a někdy řvou protože prostě pruděj a nemaj co jinýho na práci:-))Moje první dítě řvalo kvůli všemu, srdceryvně a vytrvale (šátek jsme neměli - ještě se o něm nikde nemluvilo) pak začla lézt - bylo to lepší, pak začla chodit a od té doby máme milé a spojené dítě a nikdo mi nevěří, že to bylo nechutné, uřvané mimino.
A druhý se nosila v šátku hlavně po doktorech, na výlety a různé akce, návštěvy a MHD a byl tam vcelku spokojen. Když byl malinký skákala jsem s ním v šátku na balonu, to pohupování se mu líbilo.
Předchozí