Pokud jsem dobře pochopila plány vlády tak se děti, které chodí na druhý stupeň do školy již nevrátí. Celkem mě to děsí, měsíc jsou už doma a do září to jsou další 4 měsíce. Chodím do práce (zdravotník, volno si vzít nesmím, by mě zajímalo jak dlouho), manžel také chodí do práce. Moje děti jsou větší část dne sami doma. Škola pro děti zaměstnanců je do 10let (obě děti jsou starší). Jestli to chápu dobře tak moje děti budou celkem 5 měsíců zavřené sami doma? Přemýšlím jak dál, tohle jim přece nemůžu udělat. Nějaké nápady? Díky moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.