Do Chorvatska nechci, protože jsem tam už dvakrát byla a dvakrát jsem se zklamala. Země je to hezká, ale ty služby ... a to chování Chorvatů, kteří si hrají na nevím co, přitom ten turismus tak potřebují ... Po prvním výjezdu jsem tomu dala dvacet let a řekla si, jo, každý je nadšený, pojedeme, situace bude jiná ... nebyla
takže za mě ne ... jen chci říct, nikomu svůj názor nevnucuju, jeďte, bude volno v jiných částech Evropy
Já teď spíše doufám a prosím vesmír, aby aspoň otevřeli hranice na Slovensko, protože to je pro mě opravdu podstatnější zádrhel ... chybí mi Fatra, Tatry ...
A kam bych jela, kdybych si opravdu mohla vybrat ... chtěli jsme letos do Ruska a na motorkách na Kaliningrad (tam se dají víza vyřídit po netu, jak tady někdo zmínil, že jsou potřeba, malé Rusko je v pohodě - jestli se tedy manžel dobře díval) ...
Láká mě třeba Austrálie nebo jižní Amerika, ne jedno místo, cestovat ...
Hodně také Asie, ale Čína ne, k té mám po tomhle nějaké výhrady, které si uvnitř sebe budu muset urovnat a nebude to hned ... ale takový Bhútán, nejšťastnější země na světě
Jak ale říkám, momentálně mi stačí odpoledne na Fatře