Přidat odpověď
Nemám chuť jet do Chorvatska, stejně, jako nemám chuť začít včelařit, chuť kupovat si výrobník cukrové vaty nebo řetězovou pilu. Nevylučuju, že tu chuť na cokoli z toho někdy v budoucnu dostanu, teď to tak ale není.
Chorvatsko pro mě nemá žádnou zvláštní přitažlivost. Na dovolené "k moři" nejezdíme. V moři se prakticky nekoupu, moc o to nestojím. Mám ho ráda zvenku a to pokud možno neplážové, nejlíp pohled z vysokých skal na hodně rozbouřené. Líbí se mi oceán. Když už, tak mám ráda koupání v horských potocích. Nejvíc mě lákají vysoké hory, ty tam nejsou. Potom naleziště zajímavých minerálů, těch v Chorvatsku taky není moc, je hodně vápencové, takže občas nějaký ten aragonit. Možná by mě trochu zajímalo vnitrozemí, jednak možná některá z krasových oblastí, pak naleziště měďnatých minerálů u Samoboru, ale to nemá kvality slovenské Španie Doliny a odtamtud už je mám... nevím, prostě nic, čemu bych měla dát přednost před jinými destinacemi, které mě lákají mnohem víc.
Kdybych se v Chorvatsku ocitla nějak neplánovaně, třeba, co já vím, na konferenci, tak nepochybuju, že bych si to tam hezky užila a našla si tam v rámci možností určitě řadu věcí, které by mě zaujaly, ale úmyslně tam kvůli tomu jet... asi v současné době ne.
Pokud by se mi chtělo tímhle směrem, tak spíš do Slovinska, tam jsou vysoké hory a i nějaké to naleziště by se našlo, brácha tam jezdí pravidelně služebně a už mi přivezl pěkný železitý křemen, tak to by mě i lákalo.
Nevím, jestli je nějaká země, kam bych nikdy... u některých spíš záleží na momentálním stavu, politické a epidemiologické situaci...takže teď bych třeba nee, ale někdy v budoucnu, kdoví.
Předchozí