| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

TaJ,

a právě proto je lepší, že nemá ještě i online výuku ~;). On by trávil dopoledne u PC školou a odpoledne zábavou. Stejně by nešel dělat nic jiného. Takhle aspoň dopoledne na těch obrazovkách nevisí.

Já jsem na PC hodně, víc, než když se chodí do školy, takže k tomu ještě online výuka, to by byl masakr. Ale mně spíš vadí, že je k tomu člověk přivázaný v určitou dobu na určitou dobu, byť bych si to plánovala já. Ale znám se, vždy se najde něco, co je potřeba mimo PC, když zrovna od PC nemůžu. Proto se třeba ani neúčastním webinářů, i když jsem vždycky jezdila na různé semináře a školení ráda. Ale takhle ne.

Jo a syna chápu, jak s hmyzem, tak se třemi obrazovkami současně. Já teda mobil skoro nepoužívám, ale zase mám tři monitory. Na jednom zrovna běží TransportTycoon (pokud syn nezná, ten by se mu určitě líbil), na druh=m pracují v asi stovce oken a dokumentů a na třetím běží televize. A když hlavu pootočím, svítí na mě ještě tři manželovy velkoplošné...a hádej co, na jednom mašinky, na druhém a třetím práce, kterou prokládá třeba jazykovými kurzy (momentálně vím minimálně o třech jazycích, francouzština mě nepřestává iritovat).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.