Jo, taky jsem viděla učitelskou "prezentaci", že jsem myslela, že padnu. Syn si na učitelku biologie stěžuje od začátku ze spousty důvodů, stejně jako řada dalších, někteří rodiče to řešili, syn nechtěl, tak jsem to nechala, na medicínu syn asi nepůjde, moc velký vztah k přírodě taky nemá, tak co. Když se ovšem té učitelce vysmíval, že jim "promítá powerpointové prezentace z roku raz dva", tak jsem ho trochu krotila, ať si nechá řeči, že to zase tak důležité není. Ale teď jsem tedy takové prezentace mohla vidět na vlastní oči a je to fakt hrůza. Nejde o to, jak je to "staré", ani snad tolik o to, že je to vypracované podle jiných učebnic, než podle kterých se teď učí (i když to děti mate), ale je to úplně zmatená změť slov a hesel, nesmyslně uspořádaných graficky a s chybami (typu lov myšší a tak) - nejvíc ze všeho to vypadá, jako by to vytvářel někdo úplně ožralý
Syn mi tedy opět zakázal něco v tom podnikat, z vyčuranosti, protože doufá, že to "bonznou" jiní rodiče a na něho nebude učitelka hnusná (což prý si už potomci stěžovatelů užili) ...