já jsem dělala ze skopového vývar, v něm pak povařit hodně zeleniny a nakonec přidat kapání z vejce, hrubé mouky nebo krupice, špetku soli, majoránku, česnek, do polívky nakonec hodně petrželky a pažitku. A s tím sebráním tuku je to dobrý nápad, on ten tuk je i dost aromatický, když ho sebereš, bude polívka dietnější i chuťově míň výrazná
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.