- taky jste cetly? Ceka ve 48 dite
Vsimla jsem si v Blesku,jak ji vyfotily ty jeji ruce s teniskama a zhrozila jsem se,protoze ja mam tedy proti ni ty ruce jak miminko.
A pak jsem se zhrozila podruhy,ze ta zenska je uplne na palici,takhle v pozdnim veku,kvuli chtici toto provest svemu bud.potomkovi
Potreti jsem se zhrozila pri pomysleni,ze mam vlastne stejne stareho syna,jako je ten jeji gigolo a kdybychom k nimprijely trebas na navstevu,tak by me tam misto dnes mladounke holciny,cekala moje vrstevnice pred duchodem, ktera by mi mela porodit vnouce,no hodne nechutne predstavy to jsou a jestli ziji jeho rodice,jakoze asi jo a budou dost mozna stejneho veku jako my,tak je uprimne lituju.
Zas na druhou stranu se chytl zajistene zlatokopky,tak trebas tohle u nej vse prevazilo,nevim,ale jinak mi to prijde skoro jako incest,presne tak hnusny a patologicky
Treba kdyz si vezmu,ze kluci se schazeji se svyma kamosema a byv.spoluzakama z vs+ kokikrat si tam vsichni vezmou i svoje partnerky,tsk kdyby tam jeden prisel misto se 30kou s 50letou "kosti",no nebylo by vam to trapny delat tam takovy vlastne garde doprovod?